Invest in Moldova
Convinge-te că merită:
10 000
m2 cumpărați pentru investiții
12
investitori străini
15%
profitabilitate
12
luni pentru a întoarce investiția
Despre proiect
Cele mai sigure investiții pe care le poți face sunt cele în imobiliare. O tendință actuală, care face ca tot mai mulți oameni să își lărgească sursele de venit.
Un sector mult mai ușor de stăpânit decât bursa de valori sau Forex, acesta atrage inclusiv și pe plan internațional.

De ce alegi să investești în imobiliare în Chișinău?

În ultimii ani, Republica Moldova a devenit o sursă importantă pe aceste segment, care atrage tot mai mulți străini. Iar cei care au ales să facă investiții până în septembrie 2021, au un randament de circa 15% profit anual.

BestDeals pentru investiții

Moldova mai atrage și prin faptul că poți cumpăra cu încredere imobil încă la etapa de construcții de la companii care nu și-au descreditat imaginea. Procesul de cumparare este facut in intregime prin notar si achitarile se fac prin transfer bancar. Intregul proces este sigur si rapid. La revanzare de asemenea primiti banii prin transfer.
Înainte de alegerea oricărei forme de investiții, este ideal să stăpânești foarte bine acel domeniu sau cel puțin să fii ghidat de o persoană care o poate face în locul tău.
Echipa Romanescu&Co te poate ajuta și în stabilirea obiectivele financiare.
Dorești să o închiriezi sau să o renovezi și să o vinzi, obținând un profit ceva mai rapid?
Toate aceste date sunt extrem de importante și de ele vor depinde foarte mult acțiunile ce urmează să fie luate de către tine, inclusiv în procesul de alegere a imobilului potrivit.
Recenziile investitorilor
Solicită o consultație!
Lasă-ne un număr de contact și noi revenim cu detalii!

© All Rights Reserved. Romanescu&Co
info@romanescu.md